LETNÁ ŠKOLA EKONÓMIE

LETNÁ ŠKOLA EKONÓMIE

EKONÓMIA PRE BUDÚCICH LÍDROV

8.-13.8.2016 - HOTEL REMATA (PRIEVIDZA)

Poďte stráviť s Nadáciou F. A. Hayeka najlepší týždeň letných prázdnin.

Už od roku 1996 poskytuje Nadácia F. A. Hayeka 30-tim výnimočným študentomletna skola ekonomie stredných škôl a 20-tim učiteľom spoločenskovedných a ekonomických predmetov na stredných aj základných školách možnosť zdokonaliť sa v oblasti ekonómie, získať odpovede na všetky ekonomické a spoločenské otázky, rozvinúť svoje vodcovské zručnosti a načerpať inšpiráciu do ďalšieho profesného života.

"Ekonómia pre budúcich lídrov" je pokračovanie a up-grade 20-ročného programu "Letná škola ekonómie". Ekonómia pre budúcich lídrov je týždenný vzdelávací program, zameraný na získanie podnikateľských a líderských zručností, ako aj priblíženie problematiky ekonómie pre študentov. Program poskytne učiteľom praktické príklady toho, ako netradične možno viesť vyučovaciu hodinu.

Počas týždňa budete mať možnosť stretnúť sa s podnikateľmi a lídrami s rozmanitými príbehmi a ekonómami zo Slovenska i zahraničia.

Vďaka účasti zahraničných hostí budete môcť popracovať i na zdokonalení sa v angličtine.

Miesto:               HOTEL REMATA (okres Prievidza)
Dátum:               8.-13.8.2016

Účast.poplatok: 

85 EUR študenti
35 EUR účitelia

Deadline:           10.6.2016 (vzhľadom na každoročný vyšší záujem sa treba prihlásiť co najskôr)

Ak sa chcete zúčastniť, neodkladajte to na neskôr. Každoročne počet záujemcov prevyšuje kapacitné možnosti.

Podmienkou účasti je registrácia najneskôr do 10. júna 2016, na nižšie uvedených odkazoch:

Registrácia pre študentov
Registrácia pre učiteľov


Cena zahŕňa 5 x ubytovanie v dvoj a trojlôžkových izbách v hoteli so širokými možnosťami relaxu – bazén, bowling, tenis, plnú penziu, program, študijné materiály.

Cena predstavuje približne štvrtinu reálnych nákladov na seminár, zvyšok je hradený sponzormi a organizátorom. Nadácia F. A. Hayeka nehradí cestovné náklady.

Predbežný program si môžete si pozrieť na tomto linku. Ak by ste mali akékoľvek otázky, kontaktujte Martina Menšíka, alebo telefonicky na 0905 820 567

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo