Letná škola 2016

SUMMER SCHOOL of ENERGY - LETNÁ ŠKOLA ENERGETIKY

26.6-2.3.2016 - MOJMÍROVCE

Deadline 25.5.2016!

ssofenergy
SLOVENSKÉ ELEKTRÁRNE v spolupráci s partnermi po minuloročnom úspešnom 1.ročníku organizujú ďaľší ročník LETNEJ ŠKOLY ENERGETIKY.

Je to výnimočná príležitosť pre všetkých univerzitných študentov, ktorých zaujíma energetický biznis v Maďarsku, na Slovensku, v Poľsku a v Českej republike, získať nové skúsenosti, ale aj uplatniť už nadobudnuté.

Na tomto jedinečnom podujatí pod záštitou MAROŠA ŠEFČOVIČA, podpredsedu EURÓPSKEJ KOMISIE máš šancu:

- stretnúť lídrov energetiky,
- zúčastniť sa množstva workshopov a diskusií s poprednými predstaviteľmi energetického sektoru, novinármi aj analytikmi.

Miesto: MOJMÍROVCE
Dátum: 26.6-2.3.2016

Deadline na prihlásenie je len do 18.5.2016!

Na účasť je potrebná znalosť angličtiny na excelentnej úrovni.

Všetky náklady spojené s účasťou na tomto podujatí budú plne hradené sponzorom.

Podrobné informácie o projekte v angličtine si prečítaj na STRÁNKE PODUJATIA a v prípade záujmu sa môžeš prihlásiť prostredníctvom online formuláru.

 

ACTIVE YOUTH MÁ ZASTUPCU NA LETNEJ ŠKOLE ENERGETIKY

26.6.2016 - MOJMÍROVCE

Gratulujeme nášmu členovi Borisovi k vybratiu na LETNÚ ŠKOLU ENERGETIKY, o ktorej sme Vás informovali prednedávnom.

mojmirovce

Boris sa stal jedným z 20 úspešných uchádzačov, pričom prihlásených bolo vyše 300 uchádzačov, vďaka čomu bude mať ACTIVE YOUTH zastúpenie na tomto veľmi zaujímavom podujatí.

Prajeme Borisovi veľa úspechov na tomto evente, veríme, že naberie veľmi veľa zaujímavých poznatkov, spozná zaujímavých ľudí z celej Európy a prispeje k spolupraci so Slovenskými Elektrárňami na našich budúcich eventoch.

Ešte raz gratulujeme! :)

 

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo