Deň objatí

HUG DAY 2016 - DEŇ OBJATÍ NA SLOVENSKU

27.6.2016 - BRATISLAVA

Už po piaty krát bude Slovensko zaplavené objatiami :) Tentokrát bude celoslovenský deň objatí už 27.Júna od 10:00.

Nepočul si o Dni objatí? Veľká chyba! Tento deň si jednoducho nemôžeš nechať újsť ;)
Toľko pozitívnej energie a nadšenia sa v uliciach Bratislavy nevidí tak často :)hugday2016

Zabúdame na to, že objatie je symbol prejavu vďaky, lásky a radosti. Potešiť chceme preto aj ľudí, ktorí sa cítia opustení a v živote to nemajú práve najľahšie. Myšlienkou podujatia Hug Day je priniesť úsmev a objatie tam, kde chýba a nezabudnúť pri tom na hodnotu, ktorú nám prináša otvorená náruč. Chceme šíriť myšlienku Dňa objatí a ukázať všetkým, že objatie je to, čo im pomôže dostať ich z každodennej rutiny a stresu.

Staň sa aj ty súčasťou najväčšieho podujatia svojho druhu na Slovensku. Rozšírili sme sa aj do sveta. Kde v niekoľkých metropolách sveta ako Hong Kong alebo Baku.

Dátum: 27.6.2016 od 9:30
Miesto:  BRATISLAVA, Hviezdoslavovo námestie

Pre bližšie informácie sa ozvi na fb: Nora Magdaléna Bělousovová, ak by si chcel nejako pomôcť pri organizovaní alebo byť dobrovoľnik čo najskôr napíš PM alebo vyplň dotazník:

Dotazník

 

 

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti

Prihlásenie

Zabudnuté heslo